Långsemester i år

Nu har sommaren kommit igång ordentligt, och själv har jag precis gått på semester, som kommer att vara rätt så länge i år – sista veckan i juni, hela juli, och så de två första veckorna i augusti. Visst. 100 % semester blir det inte för min del. Det fungerar helt enkelt inte när man är egen företagare. Men jag kommer att hålla arbetet till ett absolut minimum, även om det nog kommer att ta upp några timmar per vecka. Det är smällar man får ta och med tanke på att jag kan välja mina arbetstider lite som jag vill så tycker jag helt klart det är värt det. Helt kan jag inte välja arbetstider, jag har ju klienter och kunder som jag måste anpassa mig till, till en viss del. Men i stor utsträckning så fungerar det.

En rejäl loungegrupp
Så vad ska jag nu göra under sommaren? Träna en del förstås, det går ju inte att dega ner sig i över en och en halv månad. Men jag kommer nog att dra ner på det lite, och tillåta mig att njuta av ledigheten och sommaren. Just för det ändamålet så har jag införskaffat en del utemöbler från Hillerstorp. Det är en riktig loungegrupp för utebruk som heter Wisconsin, och man fick mycket för pengarna. Ett bord, två fåtöljer och två ”hörnmoduler”, typ någonting som man sätter ihop som en soffa, och som kan byggas ut för att bli ännu större. Men det räcker i alla fall för tillfället i den storlek de är i nu.

Möblerna är riktigt rejäla saker, tillverkade i konstrotting, och det känns som de kan stå emot de mesta. Om de är bekväma? Minst sagt, de är nästan farligt bekväma! När man väl sitter där är det svårt att resa sig upp. Det är nästan svårt att förstå att det är utemöbler det handlar om, de skulle nästan lika gärna kunna stå där i vardagsrummet. Jag kan verkligen rekommendera möbelgruppen Wisconsin varmt, kolla bara på bilden så ser ni hur maffigt och bekväm den ser ut – och den är minst lika bekväm i verkligheten också!

Utemöbler.

Möbelgruppen Wisconsin, bekväm och maffigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *