Männens förbannelse

Det finns mycket man kan göra för att förändra sin kropp. Metoderna varierar, men personligen strävar jag alltid efter att göra det med naturliga metoder. Att operera sig till en snygg kropp är med andra ord inget för mig, för jag vet att det i de allra flesta fall går att få samma resultat genom träning. Det kräver visserligen att man biter ihop under- och överkäken och faktiskt själv kämpar sig dit, men på köpet får man ju då också muskler och bra kondition. Det får du inte med en fettsugning.

Det finns dock saker som man inte kan förändra med träning, och en av dessa saker är tunnhårighet. Det är visserligen så att håret kan tunnas ut extra mycket om man har dåliga levnadsvanor, äter dåligt, stressar och helt enkelt inte tar hand om sig själv, så på så sätt kan man ju minska risken för ett tunt och tråkigt hår. Men hur bra man än äter och hur mycket man än tränar så kan man inte rå på sina gener och sina förutsättningar för ett vackert hårsvall. Detta är något som många män kämpar med, och det är inte helt ovanligt att man tappar sitt hår redan i ung ålder.

priorinMan kan väl säga så här: det finns en anledning till att jag ofta har keps på mig. Jag är absolut inte skallig, men jag märker att håret har tunnats ut en del. Jag använder därför medel mot håravfall och jag äter också priorin som är ett kosttillskott som jag köper via Svensk hälsokost. Det är en produkt som många upplever att de får fylligare hår av, och på köpet får man också finare naglar. Så även jag tar faktiskt till ”fusk” ibland!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *