Nya möbler gör gott för själen

För mig handlar livet mycket om träning, och anledningen till att jag tränar är för att jag vill må bra i kroppen och knoppen Det handlar om att vara sund och hälsosam helt enkelt. Att vara snygg, smal eller muskulös är sekundärt, men det är klart att det är plus i kanten att träningen också ger mig en vacker kropp. Träning gör lika mycket för huvudet som den gör för kroppen, för när man tränar blir man gladare, mindre stressad och bättre på att lösa problem. Träning ger oss lyckohormoner och kan till och med minska sötsug. Det finns med andra ord många positiva effekter att få av träning.

Jag tränar alltså för att hålla mig sund och glad, men det går inte bara att förlita sig på träningen. Jag är också noga med vad jag äter eftersom det man stoppar i sig också har en stor effekt på både kropp och knopp. Dessutom försöker jag att alltid tänka positivt, göra sådant jag tycker är kul och umgås med människor som ger mig energi. Hela livspusslet måste invigas i den hälsosamma livsstilen för att man ska klara av att hålla den, och när allt fungerar behöver man inte fundera så mycket. Det handlar om att göra det till en vana, att göra det till vardag.

En annan sak som gör mig glad är att unna mig saker, och det tycker jag definitivt att man ska göra när det finns utrymme för det. Jag äter godis och kakor ibland, men jag gör det med måtta och jag gör det ansvarsfullt. Jag tycker också om att unna mig nya möbler och inredning eftersom jag trivs som bäst när jag har det fint och fräscht omkring mig. Det går visserligen inte att köpa lycka, men när det är rea på soffsortimentet och man hittar sin drömsoffa till ett kanonpris så kan man ju inte bli annat än glad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *