Renovering är gratisträning

Något som jag försöker tipsa mina kunder om är att utnyttja den naturliga träning som finns i vardagen. Planerar man rätt så är det nämligen väldigt enkelt att få till helt naturlig träning där du rör på dig på sätt som är naturliga och som samtidigt ger dig träning. Det låter kanske som ett argument för att inte uppsöka personliga tränare, men det är tvärtom. Den träning som du i vardagssituationer ger dig själv, utan att tänka på det, är sådant som kommer hjälpa dig på vägen mot ett snabbare resultat.

Sedan finns det också andra träningssätt som sker automatiskt, som till exempel renoveringar. Ska du lägga golv eller kanske installera en dusch så är det träning involverat i det arbetet också. Just badrummet kan vara en utmaning rent uthållighetsmässigt att renovera, med badkar, dusch, toaletter och kaklande. Det innebär att det är bra att vara tränad redan innan.

Jag installerade alldeles nyss en dusch som jag köpte på Kakelgallerian. De har många olika duschar från macro som helt klart skulle passa vilken som, men jag beslutade mig för en och det var en utmaning att få den på plats. Men det positiva med att bli klar med arbetet var att jag sedan direkt, helt genomsvettig, kunde kasta mig i min nya dusch från Kakelgallerian. Jag blev väldigt nöjd med det slutgiltiga resultatet, och dessutom känna att jag tränat under tiden jag satte upp den gjorde bara känslan ännu bättre. Så hitta era genvägar i vardagen till att träna utan att ni ens är medvetna om det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *