Tjänster

vikterI mina tjänster som personlig tränare har jag tre olika områden som jag kan hjälpa dig med. Anledningen till att jag har med dessa tre i min tjänstekatalog beror på att jag tror på kombinationen. Kombinationen av dessa tre gemensamt är det som ger det allra bästa resultatet, men givetvis fungerar också varje enskild tjänst för sig själv. Det är upp till dig att avgöra. Jag hjälper dig gärna i ditt beslut.

Träningsupplägg
Träning kommer alltid att vara en viktig del av människors liv och något som är nödvändigt för att man ska kunna leva ett bra och välmående liv. Alla behöver träna och alla kan också träna, oavsett hur de ser ut eller hur gamla de är. Det handlar helt enkelt om att anpassa träningen och träningsdosen till varje enskild individ. Det är högst ovanligt att en specifik träningsmetod kommer att passa till den breda skaran för att den ska funka, det gäller att se till förutsättningar och samtidigt vilket intresse som finns. Träning ska vara roligt, samtidigt som det är hälsosamt.

Kostrådgivning
Det är i kosten det börjar. Du kan faktiskt gå ner i vikt och må betydligt bättre genom att enbart äta bättre. Man behöver alltså inte träna sig till en bättre hälsa, det går precis lika bra att äta bättre. Men i kombination kommer dessa två att fungera extremt effektivt. Genom att vi går igenom hur dina matvanor ser ut just nu så introducerar vi hela tiden nya matvaror för att du ska få prova dig fram till det du gillar mest och det som passar dig. På så sätt blir övergången mellan de onyttiga och nyttiga inte lika brutal. Jag förväntar mig inte att du kommer att bli en superatlet med galen kosthållning, bara att du faktiskt tänker på vad du äter för dig egen skull.

Personlig rådgivning
Personlig utveckling blir en naturlig följd av de två tidigare områdena. Vad är det man vill uppnå och hur vill man nå dit? Varför har man det målet? Vad är realistiskt och när förväntar man sig att det ska hända? Detta, och mycket mer, är saker som jag gärna diskuterar med dig för att vi ska hitta den allra bästa lösningen på ditt framtida, hälsosamma liv.